Cengiz Holding yetmedi; Cennetkoy’a sonra iki proje daha!

Bodrum’un Cennetkoy’u betona boğulmaya devam ediyor. Tartışılan Cengiz Holding’in projesinin ardından bölgede iki proje daha hayata geçiriliyor.

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gölköy Mahallesi’ndeki Cennetkoy’da bulunan Gökburun Yarımadası’nda Cengiz Holding’in tepki çeken turistik tesisi ve lüks rezidans inşaatların için ÇED gerekli değildir raporunun ardından bu kez de bitişikteki arkeolojik ve doğal sit alanında Hattat Holding’in “Turizm Konaklama Tesisi” için ÇED süreci başlatıldığı ortaya çıktı.

720 milyon liralık maliyet

Sözcü gazetesinden Yaşar Anter’in haberine göre; Hattat Bodrum Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından yapılması planlanan, 109 oda ve 280 yatak kapasiteli Turizm Konaklama Tesisi’nin maliyetinin 720 milyon lira olacağı belirtildi.

Hattat’ın projesinin yanı sıra Cennetkoy’da lüks bir otel zincirinin yeni tesisini açmaya hazırlandığı belirtildi.

Muzaffer Yıldırım’ın sahibi olduğu The Stay Grubu’nun yeni projesi Bobo by The Stay, Gölköy Mahallesi’ndeki Cennet Koyu’nda, haziran ayında hizmet vermeye başlayacağını duyuruldu.

Zeytinliğin içerisinde denize sıfır konumuyla dikkat çeken projede Bodrum’da pek alışık olunmayan endüstriyel tasarımıyla dikkat çekiyor. 24 odası, 3 farklı konseptte restoranları, spa & fitness alanı ve 2 plajı ile olan projenin sahili ‘özel bir vaha’ olarak pazarlanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx